Build works but Installation crashes.

Problems with Dalton installation? Find answers or ask for help here
Post Reply
nike
Posts: 1
Joined: 24 Jun 2018, 08:48
First name(s): Nike
Last name(s): Dattani
Affiliation: Kyoto University
Country: Japan

Build works but Installation crashes.

Post by nike » 24 Jun 2018, 11:55

With intel/17.0.4 and intel/mkl/17.0.4 loaded, I ran:
./setup --fc=ifort --cc=icc --cxx=icpc --mkl=parallel --int64
cd build
make -j

The build finished successfully, but the installation crashed with absolutely no explanation of what the issue was:

[100%] Building Fortran object CMakeFiles/pelib.dir/src/polarizable_embedding.F9
Linking Fortran static library libpelib.a
[100%] Built target pelib
[ 5%] Performing install step for 'pelib'
[100%] Built target pelib
Install the project...
-- Install configuration: "release"
-- Installing: /home/nike/dalton_2018_06_23/build/external/lib/libpelib.a
[ 5%] Completed 'pelib'
[ 5%] Built target pelib
make: *** [all] Error 2

Does anyone know what it might be?

User avatar
magnus
Posts: 417
Joined: 27 Jun 2013, 16:32
First name(s): Jógvan Magnus
Middle name(s): Haugaard
Last name(s): Olsen
Affiliation: Hylleraas Centre, UiT The Arctic University of Norway
Country: Norway

Re: Build works but Installation crashes.

Post by magnus » 24 Jun 2018, 15:56

Could you try running make with only one job, i.e. without "-j" option, and attach the output? It is impossible to see what causes the error based on the output you pasted, because make is running several jobs.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests